Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/baklazanu-dips/

Baklažānu dips

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baklažāns
olīveļļa
sezama eļļa
citrona sula
ķiploks
Gatavošana:
Veselu baklažānu liek uz follija un cep cepeškrāsnī ~ 30 - 45 minūtes, līdz miza cieta un, kad dur iekšā, jūti, ka iekšā viss mīksts. Tad ar karoti izņem visu to mīkstumu ārā, blenderē kopā ar olīveļļu vai sezama eļļu, mazliet citronu sulas un 2 daiviņām ķiploku. Var smērēt uz maizes.
* vislabāk sanāk, ja krāsnī ir grilla opcija, tad baklažāni ir ar dūmu garšu.
Iesūtījis:
luizalote

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS