Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/caponata/

Caponata

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g baklažānu
100 g olīveļļas
2 ēdamk. selerijas zaļumu
1 sīpols
300 g tomātu mīkstuma
1 ēdamk. cukura
1/2 glāze ķiršu etiķa
2 ēdamk. kaperu
1 ēdamk. ciedru riekstu
1 ēdamk. izmērcētu rozīņu
6 olīvas
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Baklažānus nomazgā, sagriež šķēlītēs, iemērc uz 15 min. sālssūdenī. Nosusina, apcep eļļā, pievieno atsevišķi eļļā uzkarsētas selerijas.
Apcep sagrieztus sīpolus citā pannā, pievieno tomātu mīkstumu, sautē 10 min. Pielej etiķi, cukuru, kaperus, ciedru riekstus, rozīnes, olīvas. Izmaisa un pievieno baklažāniem un selerijām, sautē 10 min.
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS