Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/baklazanu-edieni/cepti-baklazani-ar-biezpienu/

Cepti baklažāni ar biezpienu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baklažāns
biezpiens
neliels ķiploks
20 g sviesta
Gatavošana:
Baklažānu nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Viegli apcep eļļā. Baklažāna šķēli satin rozītē un pilda ar biezpiena masu, kuru izspiež caur pergamentus. Noformē ar zaļumiem.
Pildījums:
Biezpienu izrīvē caur sietu. Ķiplokus sīki sarīvē un apcep karstā sviestā. Atdzesētus ķiplokus samaisa ar biezpienu.

Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS