Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/ar-senem-pilditi-tomati/

Ar sēnēm pildīti tomāti

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
5 tomāti
Pildījumam:
½ glāzes sautētu sēņu
1 šķēle šķiņķa
1 sīpols
pētersīļa vai selerijas sakne
sāls, cukurs, maltie pipari
Gatavošana:
Tomātiem nogriež virsiņas un ar karoti izņem mīkstumu.
Šķiņķi un sīpolu smalki sagriež un atsevišķi apcep, selerijas sakni notīra un sasmalcina, no tomātiem izņemto mīkstumu saspaida biezenī un daļu no tā ar pārējiem produktiem pievieno katliņā izsautētām sēnēm. Pieliek sāli, cukuru, piparus un uz lēnas uguns 5 minūtes sautē. Masu pilda tomātos, virsū liek nogrieztās virsiņas, kārto dziļā pannā, pielej buljonu, kuram piejaukts atlikušais tomātu biezenis un liek cepeškrāsnī sautēties.

Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS