Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/biesu-lapu-titeni/

Biešu lapu tīteņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 gr biešu lapu
150 gr maltās gaļas
50 gr ābolu
20 gr rīsu
10 gr sviesta
15 gr krējuma
sāls pēc garšas
pipari pēc garšas
Gatavošana:
Biešu lapas applaucē un nosusina. Novārītus rīsus sajauc ar saceptu malto gaļu, rīvētiem āboliem, kausētu sviestu. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Pildījumu liek uz biešu lapām, satin un cep cepeškrāsnī. Gatavus tīteņus pārziež ar krējumu.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS