Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/cepti-pilditi-tomati/

Cepti pildīti tomāti

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 lieli tomāti
sīpols
150 g kūpināta bekona
ķiploka daiviņa
marinēts gurķis
saišķītis bazilika
200 g sierra
sāls
pipari
augu eļļa apcepšanai
Gatavošana:
Bekonu sagriež kubiciņos,apcep eļļā,pievieno sagrieztu sīpolu un apcep zeltainu.Noņem no uguns un pievieno saberztu ķiploku un sagrieztu gurķi.Tomātus horizontāli sagriež trijās daļās,pārkaisa ar sāli un pipariem.Sieru sagriež astoņās šķēlēs,baziliku sasmalcina.Tomātu apakšējā trešdaļas liek uz pannā izklātas folijas,pārliek ar bekona un sīpolu maisījumu,baziliku un pārklāj ar siera šķēli.Virsū liek tomātu vidusdaļas,atkārto pildījumu un pārliek ar vāciņu-tomātu augšējām trešdaļām.Cauri izdur koka irbulīšus un cep aptuveni 15 minūtes 200 grādu karstumā.Klāt pasniedz mērci,kas pagatavota sajaucot 200 gramus trekna biezpiena ar nedaudz piena,divām ēdamkarotēm eļļas un sakapātiem zaļumiem.
Iesūtījis:
Lilita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS