Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/darzenu-ragu-ar-desinam/

Dārzeņu ragū ar desiņām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 maza ziedkāposta galviņa,
2 burkāni,
1 dzeltenā paprika,
300 g zirņu pākstis,
3 tomāti,
4 mednieku desiņas,
sarkanie un melnie pipari,
100 g buljons,
eļļa cepšanai,
kečups,
sāls,
pipari,
bazilika lapiņas
Gatavošana:
Ziedkāpostu sadala rozetēs, burkānu sagriež ripiņās, papriku strēmelēs. Desiņas sagriež gabaliņos un apcep eļļā, pievieno sagrieztus dārzeņus un kopā mazliet apcep. Pielej buljonu, pieber izlobītus zirnīšus un 10 - 15 minūtes sautē, pa brīdim apmaisot, beigās pievieno apceptus, sagrieztus tomātus, pārkaisa sāli un piparus. Pasniedzot pārlej ar kečupu un pārkaisa ar bazilika lapiņām.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS