Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/darzenu-sautejums/

Dārzeņu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1,5 kg dārzeņu (kartupeļu, kāļu, burkānu, svaigu kāpostu, brokoļi, sarkanās bietītes u.c.),
2 sīpoli,
2 EK kviešu miltu,
4 EK skāba krējuma,
3 EK asās tomātu mērces,
eļļa, sāls, ūdens, zaļumi
Gatavošana:
kāļus, kartupeļus, sarkanās bietītes un svaigus kāpostus sagriež gabaliņos. Verdošā sālsūdenī liek kāļus, vāra pusmīkstus, tad pievieno kāpostus, brokoļus un kartupeļus. Ūdenim dārzeņi jāapsedz (lai būtu vēl 1-2 cm virs dārzeņiem). Notīrītus burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus un dilles sasmalcina un apcep, pievieno sautējumam.
Miltus iemaisa krējumā un kopā ar aso tomātu mērci, kad dārzeņi mīksti, pievieno sautējumam, turpina sautēt ~10 min.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS