Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/pilditi-pipari-un-pilditi-kabaci-slinkiem/

Pildīti pipari un pildīti kabači sliņķiem

Izskatīju receptes, bet tādu variantu neatradu, tad nu nolēmu padalīties ar manu šīsvasaras favorītu. Gatavošana līdzīga sliņķu kāpostu tīteņiem. 

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kabači
burkāni
sīpoli
saldie pipari vai paprika
tomāti
rīsi
maltā gaļa
zaļumi (vēlams - selerijas lapas)
Gatavošana:
Oriģinālrecepte: atsevišķi apcep kabačus, burkānus, sīpolus, saldos piparus un tomātus. Visu liek katlā un sasautē, pievieno izmērcētus rīsus, apceptu malto gaļu un daudz zaļumu. Sautē ~ 15 minūtes, tad atstāj uz brīdi ievilkties.

Mans diētiskais izpildījums: 5 l katlā kārtās kārto neceptus kabačus, burkānus, sīpolus, tomātus, rīsus, saldos piparus un netaupīju baziliku, dilles. Kārtas atkārtoju 2x. Uz katlu vajadzēja ~ 700 gr maltas cūkgaļas, 4 lieli sarkanie pipari. Vārīšanās laiks nav ilgs ~ 15-20 minūtes.
Sanāca nu ļooooti garšīgi, labāk kā īstie pildītie pipari un kabači. Saime ēda katrs pa 2 papildporcijām.
Iesūtījis:
Rīta rasa
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS