Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/puravi-bekona/

Puravi bekonā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
puravi
bekona šķēlītes
buljons vai saldais krējums
rīvēts siers
Gatavošana:
Puravu balto daļu (ripās nesagrieztu!) blanšēt (apliet ar verdošu ūdeni), tad katru aptīt ar bekona šķēlītēm, likt cepamtraukā, uzliet nedaudz buljona un/vai saldo krējumu, pārkaisīt ar rīvētu sieru un cept cepeškrāsnī. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS