Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/saknu-biezenis/

Sakņu biezenis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kabacis
2 baklažāni
2 burkāni
1 sīpols
1 tomāts
300 gr kāpostu
2 ēdamkarotes pētersīļu zaļumu
garšaugi
eļļa
Gatavošana:
Kabaci un baklažānus ar visu mizu cepeškrāsnī cep mīkstus, gataviem noņem mizu, sadala gabalos. Sīpola ripiņas, sasmalcinātus burkānus, kāpostus, tomātus sutina eļļā, pievieno kabaci un baklažānus, maisot sautē vēl 10 minūtes, beigās pievieno zaļumus un garšaugus.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS