Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/seleriju-sacepums/

Seleriju sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
450 g sakņu seleriju
1/2 citrona sula
25 g sviesta
1 sīki sagriezts sīpols
2 ēdamk.miltu
300 ml piena
25 g rīvēta siera
1 tējk. kaperu
sāls
kajēnas pipari
Gatavošana:
Selerijas nomizo un sagriež plānās šķēlītēs, kuras ieliek aukstā ūdenī, kam pievienota citrona sula. Uzvāra ūdeni un vāra selerijas 10-12 min., tad seleriju šķēlītes sakārto sacepumu veidnē. Katliņā izkausē sviestu un apcep sīpolus. Iesijā miltus, viegli apbrūnina un pielej pienu. Pievieno sieru, garšvielas un gatavo mērci pārlej seleriju šķēlītēm. Sacepumu veidni liek karstā cepeškrāsnī un cep 15-20 min., līdz virspusē izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
!Ja vēlas maigāku garšu-daļu seleriju var aizstāt ar kartupeļu šķēlēm!
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS