Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/varits-artisoks/

Vārīts artišoks

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 lieli vai 8 mazi artišoki
sāls
1 citrona sula
1 šķēlītēs sagriezts citrons
Gatavošana:
Artišokiem pie pašas pamatnes nolauž kātus, noņem apakšējās, sīkstās lapas un ar nazi nogriež taisnu pamatni. Griezuma vietas nekavējoties samitrina ar citrona sulu, bet ārējo lapu galus nogriež. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, atlikušo citrona sulu un citrona šķēlītes. Katlā ieliek artišokus un vāra apmēram pusstundu, kamēr lapas būtu viegli atdalāmas. Pasniedz ar Biezpiena-zaļumu mērci.
Gatavošanas laiks:
45 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Artichoke:
20.12.10 14:29:07

Kad ir artišoku sezona un kur tos vislabāk pirkt?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS