Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/citi-darzenu-edieni/virzinkaposti-bohemiesu-gaume/

Virziņkāposti bohēmiešu gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg virziņkāpostu
1 l sālsūdens
40 g sviesta
30 g miltu
1/8 l skābs krējuma
rīvēts muskatrieksts
Gatavošana:
Virziņkāpostus notīra, sagriež prāvos gabalos. Katlā ielej ūdeni, pieber sāli, uzvāra un pievieno virziņkāpostus. Uz nelielas uguns vāra apmēram pusstundu.
Pannā izkausē sviestu, iesijā miltus, apbrūnina un pielej nedaudz ūdens, lai rodas tumīga mērce.
Mērcei pievieno izvārītos kāpostus un sautē 5 min. Pievieno krējumu un pārkaisa ar rīvētu muskatriekstu.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS