Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/cukini-un-kabacu-edieni/grileti-kabaci/

Grilēti kabači

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kabači
olīveļļa
sausās garšvielas: baziliks
malti melnie pipari
sāls
ķiploks
Gatavošana:
Kabačus nomazgā un sagriež ripiņās. Kabačus apsmērē ar olīveļļu, pārkaisa ar baziliku, pipariem, sāli un pārspiež ķiploku.
Cep uz grila no abām pusēm. Ļoti garšīgi, īpaši, kamēr silti.
Iesūtījis:
Marta Inga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS