Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/cukini-un-kabacu-edieni/kabaca-pikantie-gredzeni/

Kabača pikantie gredzeni

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 lieli kabači
500 g maltās gaļas
1 ola
1 sīpols
5 ĒK rīsu
100 g siera
3 tomāti
2 ķiploka daiviņas
sāls
Gatavošana:
1. Kabačus sagriež 5 – 7 biezās ripiņās. Izņem sēklas. Sālsūdenī vāra 5 minūtes. Rīsus novāra.
2. Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca. Ar malto gaļu pilda kabaču gredzenus un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.
3. Pagatavo mērci no rīvēta siera, sasmalcinātiem tomātiem, ķiplokiem un majonēzes. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci un turpina cept vēl 20 minūtes.
Iesūtījis:
astra

Komentāri

ŅAM:
27.08.10 10:16:45

Paldies!GARŠĪGI

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS