Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/cukini-un-kabacu-edieni/kabacis-ar-maltu-galu/

Kabacis ar maltu gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kabacis
maltā gaļa
rīsi
sīpoli
malti melnie pipari
sīpoli
tomāti
sāls
zaļumi
Gatavošana:
Kabaci sagriež ~3 - 3,5 cm biezās ripās, izņem vidu. Gaļu sajauc kopā ar pusapvārītiem rīsiem, sīpoliem, smalkajiem pipariem. Kabačus piepilda ar gaļu un liek uz pannas cepties.
Sagriež sīpolus. Tomātiem novelk miziņu un sagriež daiviņās. Sacep kopā ar sīpoliem. Liek sautējamā traukā, pievieno nedaudz ūdens, virsū saliek kabačus, pievieno sāli. Vāku virsū un sautē uz nelielas liesmas. Kad gatavi pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtījis:
klēra

Komentāri

Guardangel:
02.09.10 20:05:21

Kabachus liidz shim needu, bet nu shis eediens tieshaam ljoti garshiigs ! :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS