Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/cukini-un-kabacu-edieni/kabacu-baklazanu-sautejums/

Kabaču – baklažānu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 baklažāns
1 kabacis
cūkgaļa vai vistas fileja, vai …
garšvielas
baziliks
dilles
pētersīļi
1 ĒK kartpeļu cietes
skābs krējums
Gatavošana:
Sagriež gaļu gabaliņos, nedaudz apcep, tad pievieno kubikos sagrieztu kabaci un drīz pēc tam arī baklažānu. Visu smuki apcep, pasautē, pievieno garšvielas, baziliku (var svaigu, var kaltētu), dilles, pētersīļus. Kad viss pasautējies. Kartupeļu cieti atjauc ar aukstu ūdeni, pielej klāt un apmaisa. Ja prasās vēl ūdens, tad pielej vēl. Beigās pieliek krējumu, ļauj uzmest burbuli un gatavs.
* var protams gatavot ne kā mērci, tad nepievieno kartupeļu cieti un krējumu.
Iesūtījis:
cuba

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS