Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/cukini-un-kabacu-edieni/kabacu-sautejums/

Kabaču sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g kabaču
1 ēdamk. eļļas
1 liels sakapāts sīpols
2 tējk. maltu ķimeņu
1 tējk. malta koriandra
1 tējk. malta kardamona
125 ml dārzeņu buljona
1 tējk. rīvētas citrona miziņas
2 sakapāti tomāti
sāls
pipari
Gatavošana:
Kabačus sagriež lielos gabalos. Lielā katlā sakarsē eļļu, apcep sīpolus. Pievieno ķimenes, koriandru, kardamonu, maisot karsē 2 min.
Garšvielas samaisa ar kabaču gabaliņiem, pielej buljonu, pieber citrona miziņas, uzvāra.
Turpina vārīt 10 min, tad pievieno tomātus, sāli, piparus un ātri uzvāra.
Pasniedz ar rīsiem.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS