Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/cukini-un-kabacu-edieni/kabacu-tomatu-sautejums/

Kabaču – tomātu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
sīpoli
kabači
ķiploks
tomāti
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Apcepu sīpolus, tad pievienoju kabačus un 1 - 2 daiviņas sasmalcināta ķiploka. Kad kabacis mīksts, pievienoju sagrieztu tomātu, sāli, piparus un tikai nedaudz pakarsēju (tomātam nav jāizjūk un miziņai nevajag nolobīties). Visu šo gatavoju zem vāka, lai sautējas.
Pie galda katrs ēd, kā vēlas - pārkaisa ar rīvētu sieru, pieliek skābu krējumu, piedzer kefīru. Ja ir, cepšanas beigās, kopā ar tomātiem, pielieku klāt novārītas puķkāpostu rozetītes. Dažreiz pievienoju strēmelītēs sagrieztu cauraugušu gaļu (to apcepu sākumā, kopā ar sīpoliem).
Iesūtījis:
Alma

Komentāri

dkn:
07.07.09 16:15:33

Kad apcepu sīpolus,pievienoju nedaudz ķimenes,ļoti laba garša veidojas.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS