Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/cukini-un-kabacu-edieni/pildits-kabacis-ar-malto-galu/

Pildīts kabacis ar malto gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kabacis
sīpols
ķiploks
tomāts
malta gaļa
garšvielas
zaļumi
baltmaize
siers
Gatavošana:
Sagriež biezās ripās kabaci, izņem viduci.
Pildījumam: sīpolu, ķiploku, tomātu sagriež un sajauc ar maltu gaļu. Pievieno garšvielas un zaļumus, var arī sarīvētu baltmaizi.
Ar pildījumu pilda kabaci, pārkaisa sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī gatavu.
Iesūtījis:
dadzitis

Komentāri

Tirlin:
24.09.10 16:14:15

cik cm biezas ripas?
Bumbulīte:
26.07.11 09:21:33

Cik gramu sastāvdaļu?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS