Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/aboli-kapostos/

Āboli kāpostos

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g kāposti
1 sīpols
15 g sviests
1/2 glāzes sarkanvīns
1 ĒK vīna etiķis
2 āboli
150 g dūmots šķiņķis
ķimenes
lauru lapas
krustnagliņas
Gatavošana:
Sakapātu sīpolu apcep sviestā, pievieno kāpostus un garšvielas, pielej vīnu, etiķi un 1/2 glāzi ūdens. Vāra 30 - 40 minūtes, pievieno kubiņos sagrieztu šķiņķi, pieber ķimenes.
Āboliem nogriež vāciņus, izdobj vidu, piepilda ar pildījumu. Kāpostus liek veidnē kopā ar sagatavotajiem āboliem, uzliek vāku, cep 200*C 30 minūtes.
Gatavošanas laiks:
2 stundas
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS