Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/ar-speki-pilditi-aboli-un-sauteti-sarkanie-kaposti/

Ar speķi pildīti āboli un sautēti sarkanie kāposti

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 āboli,
1 kg sarkano galviņkāpostu,
150 g speķis vai caurauguša cūkgaļa,
3 sīpoli,
50 g sviests,
1 glāze sarkanvīna,
3 EK balzamiko etiķa,
sāls,
malti melnie pipari,
svaiga ingvera sakne.
Gatavošana:
Nomazgātiem āboliem izņem serdes, tos nepārgriežot. Kāpostus sagriež sīkos salmiņos. Vienu sīpolu sīki sagriež un apcep sviestā. Pievieno kāpostus, nedaudz pasautē, tad pielej sarkanvīnu, etiķi, sāli, piparus, ingveru. Visu sautē aptuveni stundu.
Pārējos sīpolus sīki sagriež un uz pannas apcep kopā ar gabaliņos sagrieztu speķi. Iegūto masu sapilda ābolos. Cepamajā veidnē liek kāpostus, virsū pildītos ābolus. Liek 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 min.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 30 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS