Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/briseles-kaposti-ar-biezpienu/

Briseles kāposti ar biezpienu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g briseles kāposti
200 g doktordesas vai vārītas liellopu gaļas
200 g biezpiens
3 - 4 olas
50 g siera (krievijas)
zaļumi
Gatavošana:
Briseles kāpostus vāra sālsūdenī 10 - 15 minūtes un sakārto ugunsdrošā traukā. Desu vai gaļu sagriež kubiņos un kārto uz kāpostiem, pievieno garšvielas. Biezpienu samīca, samaisa ar 1 olu, sāli, šķipsniņu vegetas, pārliek briseles kāpostiem un gaļai. Olas saputo, pievieno sarīvētu sieru un pārlej kārtojumam. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 15 - 20 minūtes. Ēdienu var papildināt ar sīpoliem. Pasniedz ar dārzeņiem, dārzeņu mērcēm.
Iesūtījis:
anete

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS