Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-bumbinas/

Kāpostu bumbiņas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
neliela kāpostgalva
milti
2 olas
eļļa
žāvēta cūkas krūtiņa vai speķis, desa ...
skābs krējums
Gatavošana:
Kāpostgalvu sagriež palielos gabalos, novāra sālsūdenī. Ar nazi sakapā kāpostu gabalus mazākos, bet ne putrā. Pieliek olas, pieber piparus, pāris karotes miltu (lai masa turētos kopā, jāsanāk kotlešu masas konsistencei).
Masu ar karoti liek karstā eļļā, cep gabaliņus gatavus, kamēr tie apbrūninās no abām pusēm. Klāt piecep žāvētas gaļas šķēlītes vai desas ripiņas. Var arī sasmalcināt un pievienot kāpostu masai. Ēd ar skābo krējumu.
Iesūtījis:
Nuna

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS