Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-sniceles/

Kāpostu šniceles

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kāposts
olas
sāls
milti
Gatavošana:
Santa Maria piedeva kartupeļu vai gaļas ēdieniem
Sagriež kāpostu, ūdenī nedaudz apvāra, nokāš. Padzisušam pievieno olas, sāli miltus - es visu lieku klāt uz acumēru, lai sanāk kāposts tādā kā mīklas mērcē. Man patīk klāt Santa Maria piedeva kartupeļu ēdieniem vai maltajai gaļai, bet tas gaumes un garšas jautājums. Cep eļļā un sukā ar skābu krējumu.
Iesūtījis:
pelīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS