Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-titeni-ar-biezpienarozinuriekstu-pildijumu/

Kāpostu tīteņi ar biezpiena/rozīņu/riekstu pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Pamats:
2 ĒK ghī /kausēts sviests/
1 kanēļa nūjiņa
5 krustnagliņas
1 TK maltas ķimenes
900 g tomātu vai tomātu mērce
4 ĒK rozīņu
1 ĒK citrona sulas
1 TK kurkuma
3 TK sāls
1 glāze zirņu miltu
1 TK piparu
1 mazs kāposts
Pildījums:
1/3 glāze rieksti, saberzti
1 TK svaiga rīvēta ingvera
350 g biezpiena jeb panira
1 TK malta koriandra
½ TK paprikas
Gatavošana:
Pamats: apcep visas garšvielas un kopā ar sastampātiem tomātiem un rozīnēm sautē mērcei, izņemot cietās sastāvdaļas.
Kāpostu sagatavo kā kāpostu tīteņiem. No pārējā veido biezu mīklu.
Pildījums: sastāvdaļas sagāž kopā un uz pannas apcep.
Rezultāts: veido kāpostu tīteņus ar pildījumu, iemērc mīklā un tad apcep, pasniedz ar mērci.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS