Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-titeni-ar-burkaniem/

Kāpostu tīteņi ar burkāniem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kāposts
Pildījumam:
maltā gaļa
rīsi
burkāni
sīpoli
sāls
malti melnie pipari
garšvielas
Mērcei:
milti
skābs krējums vai tomātu mērce
Gatavošana:
Ņem lielu kāpostu, liek ūdenī un liek uz uguns. Ik pa laikam nogriež ārējo lapu - vispār var redzēt, tā maina krāsu un kļūst lokana.
Pildījuma: gaļu sajauc ar pusgataviem rīsiem, apceptiem sīpoliem, apceptiem sarīvētiem burkāniem, garšvielām un sāli.
Kāpostu lapā liek pildījumu. Tīteni satin, apsien ar diegu vai kā citādi nostiprina, apcep pannā (nu protams, kad visi satīti, ne jau pa vienam) un liek katliņā sautēties. Nu tur atkal visas garšvielas utt. Un sautē, kamēr gatavs. Novārījuma ūdenim pievieno krējumu vai ketčupu, miltus un uzvāra.
* var pievienot pildījumam sēni.
Iesūtījis:
Ineta

Komentāri

Sauljuks:
21.01.09 12:51:32

Ļoti garšīgi kāpostu tīteņi! Paldies par recepti!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS