Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-titeni-ar-risiem/

Kāpostu tīteņi ar rīsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kāposts
Pildījumam:
malta gaļa
garšvielas
rīsi
Gatavošana:
Malto gaļu un pusgatavus rīsus samīca kopā ar garšvielām. Izgriež kāpostam kacenu, tad ar kacena vietu katlā iekšā un uz plīts vārīties. Pēc laika, lapas viegli atdalās. Lapās pildu gaļu ar rīsiem. Tīteņus liek uz pannas, apcepu kārtīgi. Apceptos tīteņus katlā iekšā, ūdeni pāri, sautējas kādu laiku, garšvielas vēl, ja vajag. Kā gatavs, tā uz šķīvja un krējumiņu klāt.
Iesūtījis:
čiepa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS