Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-titeni-bez-risiem/

Kāpostu tīteņi bez rīsiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kāposts
maltā gaļa
garšvielas
Gatavošana:
Ņem lielu kāpostu, liek ūdenī un liek uz uguns. Ik pa laikam nogriež ārējo lapu - vispār var redzēt, tā maina krāsu un kļūst lokana. Tad tin tajā lapā iekšā malto gaļu ar visām garšvielām, var likt rīsus klāt pie gaļas, bet nu es tos nelieku. Tīteni satin, apsien ar diegu vai kā citādi nostiprina, apcep pannā (nu protams, kad visi satīti, ne jau pa vienam) un liek katliņā sautēties. Nu tur atkal visas garšvielas utt. Un sautē, kamēr gatavs.
Iesūtījis:
Lauma

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS