Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-titeni-i/

Kāpostu tīteņi I

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 vidēji lielas kāpostu galviņas
400 g liellopa gaļas
200 g cūkas gaļa
50 g baltmaize
skābs krējums
buljons
sāls
sīpoli
puravi
tomātu biezenis
1 – 2 ĒK miltu
Gatavošana:
Kāpostu sadala pa lapām un nolīdzina cietās dzīslas. Liek karstā ūdenī un patur tik ilgi, līdz lapas paliek elastīgas. Pildījumam gaļu samaļ, pievieno nomērcētu baltmaizi, buljonu, krējumu un garšvielas. Sagatavoto pildījumu liek uz lapām, satin veidojot tīteņus. Tīteņus apcep, pārlej buljonu un sautē, līdz mīksti. Mērcei pievieno miltus, krējumu, tomātu biezeni un uzvāra.
* svaigas gaļas vietā var izmantot novārītu zupas gaļu
Iesūtījis:
puce

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS