Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-titeni-slinkiem/

Kāpostu tīteņi sliņķiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg maltā gaļasi
300 g vārīti rīsi
svaigs kāposts
sāls
pipari
Gatavošana:
kāpostus sarīvē uz rupjās rīves un apcep uz pannas. Katlā vai dziļā pannā liek kārtām kāpostus, gaļu un rīsus visu pārlej ar vārītu ūdeni vai buljonu, pievieno garšsvielas un sautē uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.
Gatavošanas laiks:
sautēšanai 30 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS