Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-titeni/

Kāpostu tīteņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg maltās gaļas,
300 g vārītu rīsu,
kāposta galva
sāls
pipari
Gatavošana:
malto gaļu sajauc ar rīsiem, pievieno sāli un piparus. Liek kāpostgalvu vārošā ūdenī un uzmanīgi atdala lapas. Sagatavoto maltās gaļas masu ietin kāposta lapās un tīteņus apcep brūnus uz pannas, pēc tam sakārto katlā vai sautējamā katlā pārlej ar vārītu ūdeni pievieno sāli un sautē - pēc uzvārīšanās uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.
Gatavošanas laiks:
sautēšanai 30 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS