Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/kapostu-un-maltas-galas-sautejums/

Kāpostu un maltās gaļas sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g svaigu kāpostu
2 vidēji burkāni
200 g gāļas buljons (kubiņš+ ūdens)
400 g maltās galas
1 ĒK margarīna
sāls, pipari
1 TK samalcinātu ķimeņu
Gatavošana:
Kāpostus sagriež sķēlītēs. Burkānus nomizo, sarīvē. Kāpostus un burkānus kārtām liek katlā.Pievieno buljonu, uz lēnas uguns sautē apm. 15-20 minūtes. Dažas minūtes pēc vārīšanās sākuma katlam uzliek vāku. Kamēr kāposti ar burkāniem sautejās, pannā sakarsētās taukvielās apbrūnina malto gaļu. Apbrūnināto malto gaļu pievieno dārzeņiem. Iemaisa sāli, piparus un ķimenes. Sautējumu vēl sautē 10 minūtes.
Iesūtījis:
Edīte

Komentāri

Eliina:
27.10.08 22:30:55

Ljoti garshiigi, nudien!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS