Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/sauteti-kaposti-ar-karamelizetiem-sipoliem-un-farina-cukuru/

Sautēti kāposti ar karamelizētiem sīpoliem un farīna cukuru

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 kg skābu kāpostu
6 vidēji sīpoli
4 ĒK farīna cukurs
150 g sausais/pussausais sarkanvīns
Gatavošana:
Sautējam skābos kāpostus! Bez taukvielām - pašu šķidrumā (lielāko daļu gan noleju). Kad tie 30 minūtes sautējušies liekam klāt karamelizētus sīpolus.
Karamelizēti sīpoli - kad sīpoli uz pannas sacepti caurspīdīgi un pusmīksti, liek klāt farīna cukuru un karsē kamēr cukurs sakusis un masa kļuvusi karamelei līdzīga.
Kad kāposti ir pasautējušies kopā ar sīpoliem (minūtes 15-20), pielej klāt un turpinu sutināt kādu laiku, līdz kāposti ir gatavi.
* Farīna cukuru gatavo no cukurniedru sīrupa un brūnā cukura. Vienmēr var nopirkt Stokmanī. Specifiska, ļoti stipra garša. Tumši brūns, ar karameles rūgtenumu. Attaisīts iepakojums jātur kārtīgi noslēgts, lai nežūst, jo farīna cukurs ir mitrs pēc dabas.
Iesūtījis:
Tūve

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS