Sautēti kāposti
- Sastāvdaļas:
- svaigi kāposti 1000 g
pētersīļa sakne 100 g
dzeltenā paprika 200 g
sīpoli 100 g
āboli 200 g
garšvielas
piparmētru lapiņas 3 gab
olīveļļa 100 g
saldais krējums 100 g
sāls
cukurs
zaļumi
- Gatavošana:
- Svaigus kāpostus sagriež un uz pannas taukvielās apcep. Ābolus sagriež šķēlītēs vai daiviņās. Sīpolus, pētersīļu sakni, papriku sagriež salmiņos un kopā ar ābolu šķēlītēm apcep uz otras pannas. Apceptiem kāpostiem pievieno apceptas garšsaknes kopā ar āboliem, pieliek garšvielas, sāli, cukuru, samaisa. Uzliek pannai vāku un turpina sautēšanu. Sautēšanas beigās kāpostiem var pielikt saldo krējumu, samaisītu ar nedaudz miltiem.
- Iesūtījis:
- materiāli no www.calis.lv arhīva
Komentāri
Nav komentāruMans komentārs: