Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/sauteti-kaposti/

Sautēti kāposti

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
svaigi kāposti 1000 g
pētersīļa sakne 100 g
dzeltenā paprika 200 g
sīpoli 100 g
āboli 200 g
garšvielas
piparmētru lapiņas 3 gab
olīveļļa 100 g
saldais krējums 100 g
sāls
cukurs
zaļumi
Gatavošana:
Svaigus kāpostus sagriež un uz pannas taukvielās apcep. Ābolus sagriež šķēlītēs vai daiviņās. Sīpolus, pētersīļu sakni, papriku sagriež salmiņos un kopā ar ābolu šķēlītēm apcep uz otras pannas. Apceptiem kāpostiem pievieno apceptas garšsaknes kopā ar āboliem, pieliek garšvielas, sāli, cukuru, samaisa. Uzliek pannai vāku un turpina sautēšanu. Sautēšanas beigās kāpostiem var pielikt saldo krējumu, samaisītu ar nedaudz miltiem.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS