Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/sauteti-sarkanie-kaposti/

Sautēti sarkanie kāposti

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
0,5 kg smalki sēvelēta vai rīvēta sarkanā kāposta
2 ĒK kausēta sviesta
1 ābols
1,5 ĒK jāņogu želejas
2 – 6 ĒK ūdens
2 ĒK etiķa vai citronu sulas
1/2 ĒK cukura
1/2 TK sāls
Gatavošana:
Garšvielas ar cukuru, sviestu un ūdeni katlā uzvāra, pievieno kāpostus, uzvāra. Liek vāku un šauj
cepeškrāsnī, cep uz 160 grādiem 1,5 stundu. 10 min pirms cepšanas beigām pievieno 1 nelielu uz smalkās rīves sarīvētu ābolu un jāņogu želeju. Pēc vajadzības un garšas pievieno citronu sulu.
Iesūtījis:
pece

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS