Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/skabie-kaposti-bavariesu-gaume/

Skābie kāposti bavāriešu gaumē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
skābēti kāposti
kartupeļi
kūpināts šķiņķis
cūkgaļa
sīpoli
ķimenes
alus
2 āboli
Gatavošana:
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Apcep kūpināto šķiņķi ar sīpoliem, pārber pīlē. Uz karstas uguns apbrūnina cūkgaļas gabaliņus, arī pārliek pīlē. Pīlē liek skābos kāpostus, sagrieztus kartupeļus, uzber kjimenes, pielej krūzīti alus, uzliek vāku un liek cepeškrāsnī uz stundu.
Pēc stundas kāpostiem pievieno sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.
Kāpostiem pieliek 2 sagrieztus ābolus, sāli, piparus, visu apmaisa un cep vēl 30 minūtes.
Iesūtījis:
Evo Bic

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS