Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/skoveti-kaposti-ar-medu/

Šķovēti kāposti ar medu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 svaigs kāposts (vienalga kāda izmēra, atkarībā cik daudzām personām)
4 - 5 ĒK vai vairāk tomātu mērce
sšls
garšvielas, tai skaitā pipari
2 - 3 ĒK medus
Gatavošana:
Kāpostu sagriež, liek katlā, pielej ūdeni, bet, lai kāposti nenoslīktu (apmēram puskatlu, pāri paliks daudz šķidruma) un kāpostus sutina apmēram stundu vai līdz paliek mīksti.
Pa to laiku pieliek sāli un garšvielas pēc garšas. Kad kāposti ir mīksti, pieliek medu un piparus pēc garšas. Pieliek tomātu mērci un visu samaisa. Sagatavo pannu, eļļu nevajag pievienot, ja kāposti sanākuši šķidri. Kāpostus liek uz pannas, pasutina ~ 10 minūtes, pa to laiku kārtīgi maisa kāpostus, pēc izvēles vēl pievieno garšvielas un tomātu mērci. Pēc 10 minūtēm šķovēti kāposti ir gatavi.
Var pasniegt uzreiz pie vārītiem kartupeļiem vai ēst tāpat.
Iesūtījis:
julija
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS