Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/slinkie-titeni-ar-kecupu/

Slinkie tīteņi ar kečupu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
vidēja kāpostgalva
1 glāze rīsu
600 g maltas gaļas
eļļa
garšvielas
sāls
kečups
½ glāzes ūdens
Gatavošana:
Sagriež un novāra vidēju kāpostgalviņu. Rīsus bez sāls novāra, nolej un samaisa arm alto gaļu. Katliņā ielej eļļu, lai nosedz apakšu un liek kārtām – kāpostu lapas, garšvielas, saldais kečups, lai izlīdzinot būtu caurspīdīga kārtiņa pāri kāpostiem. Tad kārta ar malto gaļu un rīsu maisījumu, tad atkal tādā pašā daudzumā garšvielas un kečupu. Visu atkārto, līdz katls pilns. Katliņam gar malu ielej ~ ½ glāzi ūdeni un sautē, kamēr gaļa gatava. Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.
Iesūtījis:
hubabubu

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS