Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/svaigu-ceptu-kapostu-sautejums/

Svaigu – ceptu kāpostu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
svaigs kāposts
sīpoli
gaļa
garšvielas
tomātu pasta
kečups
Gatavošana:
Svaigu kāpostu sagriež un pannā apcep, lai pieķeras “brūnumiņš”. Kāpostus kārto katlā, pieliek apceptu sīpolu, gaļu, saliek garšvielas, pielej nedaudz ūdeni un sautē. Pašās beigās pielieku tomātu pastu un kečupu.
Iesūtījis:
xsx

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS