Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/svaigu-kapostu-burkanu-sautejums/

Svaigu kāpostu – burkānu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
svaigi kāposti
sīpoli
burkāni
gaļa
sāls
buljona kubiņš
citronskābe
cukurs
Gatavošana:
Sagriež kāpostu, liek vārīties kopā gaļu, pieliek tikai sāli un buljona kubiņu. Atsevišķi apcep sīpolus un burkānus. Sutina kamēr gatavi kāposti, gaļa un līdz ūdens iztvaikojis. Tad liek klāt apceptos burkānus un sīpolus, turpat katlā apcepina, pieberu citronskābi un cukuru. Uzvāra un var pasniegt galdā.
* centies nepiededzināt, jo nekas nevar būt trakāks, kā piedeguma garša kāpostiem.
Iesūtījis:
vinčiks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS