Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/svaigu-kapostu-kimenu-sautejums/

Svaigu kāpostu – ķimeņu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
gaļa
sīpoli
svaigi kāposti
ķimenes
ābolu, citronu vai apelsīnu sula
sāls
cukurs
garšvielas
milti
skābs krējums
Gatavošana:
Sagriež gaļiņu un sīpolus. Liek katlā taukvielās un apcepina - pasautē līdz pusmīksta, gandrīz jau gatava. Tad liek klāt sagrieztus svaigos kāpostus, nedaudz šķidruma (kāposti paši ir ūdeņaini, uzmanīgi, lai neiznāk zupa!). Liek klāt ķimenes, kaut ko skābu (ābolus, citronu vai apelsīnu sulu utt.), sāli, cukuru, garšvielas - pēc patikšanas.
Bieži maisot sautē gatavus, bet NEPIEDEDZINA - to dara ar skābajiem kāpostiem!!! Ja grib var ietumēt ar miltiem, ja grib var likt klāt krējumu, bet var arī bez visa tā.
Uzmanībai: nepieliet par daudz šķidruma - kāposti no sākuma ir katls ar kaudzi, bet tad sakrīt un paliek mazs pļekšķītis, jo izdala šķidrumu.
Iesūtījis:
Pirtnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS