Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/svaigu-kapostu-maltas-galas-sautejums/

Svaigu kāpostu – maltas gaļas sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
svaigi kāposti
burkāni
malta gaļa
pipari
garšvielas
sāls
saldais krējums
Gatavošana:
Kāpostus sagriež un apcep. Liek katliņā sautēties. Klāt pievieno apceptus, sarīvētus burkānus, saceptu malto gaļu, piparus, garšvielas un sāli. Beigās pievieno paciņu saldā krējuma, uzkarsē un gatavs.
Iesūtījis:
zīlex

Komentāri

Guna:
03.03.10 17:24:57

Taisu augshaa :)
saule:
27.01.11 14:38:05

es saldaa krejuma vietaa lieku tomatu pastu arii ir garsigi

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS