Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/svaigu-kapostu-tomatu-sautejums/

Svaigu kāpostu – tomātu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
svaigi kāposti
malta gaļa
garšvielas
tomāti
sāls
skābs krējums
Gatavošana:
Sagriež kāpostu. Sacep malto gaļu ar garšvielām un sagriež svaigu tomātu. Liek katliņā kārtām - kāposts, gaļa, tomāti (pa vidam uzberu vegetu, sāli), cik kārtas sanāk - atkarīgs no produktu daudzuma. Pārlej ar mazliet ūdens un sautē līdz gatavs, beigās pieliek krējumu. Sautējoties tās kārtas pašas sajaucas kopā, apmaisa uz beigām, kad paliek mīksts kāposts.
Iesūtījis:
liisa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS