Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kapostu-edieni/vina-sauteti-kaposti-ar-apelsinu-filejam/

Vīnā sautēti kāposti ar apelsīnu filejām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
4 apelsīni
1 sarkanā kāpostgalva
3 sarkanie sīpoli
150 ml sausā baltvīna
4 ēd.k. balzametiķa
500 ml apelsīnu sulas
Gatavošana:
Apelsīniem izgriež filejas, tās sagriež 1 cm gabaliņos. Kāpostus un sīpolus sagriež 1 cm kubiņos. Sakarsē katliņu, ielej tajā eļļu, ātri maisot, uz lielas uguns strauji apcep sīpolus un kāpostus. Pielej vīnu, sautē 3 min. Pēc tam pielej balzametiķi, apmaisi un karsē 1 min. Kā pēdējo pielej apelsīnu sulu, pieber sāli un piparus pēc garšas. Samazina liesmu un sautē 40 min, ik pa laikam apmaisot, līdz kāposti ir mīksti. Pirms pasniegšanas iemaisa apelsīnu gabaliņus.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS