Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/cepelini-ar-liellopa-galas-pildijumu/

Cepelīni ar liellopa gaļas pildījumu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 1/2 kg kartupeļu
350 g liellopu gaļas
1 sīpols
80-100 g speķa
sāls
pipari
margarīns
Gatavošana:
Pusi kartupeļu nomizo, sarīvē. Otru pusi izvāra ar visu mizu, notīra un sarīvē. Visu saliek kopā, pieber sāli un sajauc.
Vārītu vai ceptu gaļu smalki sagriež. Sīpolu mazliet apcep un pieliek gaļai. Pildījumam pieber sāli un piparus.
No kartupeļu masas izveido 8 cm garas kotletes, piepilda tās ar sagatavoto maisījumu. Kotletes liek verdošā ūdenī, kam mazliet piebērts sāls.
Pasniedz ar ceptiem speķa gabaliņiem.
Gatavošanas laiks:
80 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS