Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/cepelini-ii/

Cepelīni II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
15 vidēji kartupeļi
5 vārīti kartupeļi
1/2 glāze krējuma

Pildījumam:
500g biezpiens
2 olas
3 sīpoli
150g cūkas speķis
Gatavošana:
Zaļos kartupeļus notīra, sarīvē un nospiež lieko sulu. Vārītos kartupeļus notīra un sasmalcina.
Visu savieno kopā, pievieno sāli un samaisa. No iegūtās masas veido apaļas \"pankūkas\", iekšā liek biezpiena pildījumu (biezpienu sajauc ar jēlām olām un smalki sagriestiem sīpoliem, kas apcepti kopā ar kubiņos sagrieztu speķi) veido iegarenus cepelīnus un vāra sālītā ūdenī 20-25 minūtes.
Pasniedz ar sīpolu un speķa mērcīti.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS