Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/gnocci-jeb-kartupelu-klimpas/

Gnocci jeb kartupeļu klimpas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kartupeļi
olas
milti
sāls
siers
Gatavošana:
Vārītus, karstus kartupeļus sastampā, pievieno olas, miltus, sāli. Tad uz miltainas virsmas izveido "desiņu" 2 - 3 cm platu un ik pa 3 cm sagriež. Klimpas vāra verdošā ūdenī – 2 minūtes pēc uzpeldēšanas – gatavas. Izņem ar putukaroti un pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Iesūtījis:
Mamma

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS