Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/darzenu-edieni/kartupelu-edieni/kartupelu-biezputra-ar-cauraudziti/

Kartupeļu biezputra ar cauraudzīti

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
kartupeļi
cauraudzis speķis
sīpoli
sāls
malti melnie pipari
piens
skābs krējums
Gatavošana:
Vāra nomizotus kartupeļus, kamēr tie vārās. Uz pannas sacep smalki sagrieztu cauraugušo speķīti un sīpolus, pieliek sāli un piparus.
Kad kartupeļi gatavi, samīca tos un pieliek sacepto speķi ar visiem tauciņiem, mazliet pienu, skābu krējumu, ja vajag vēl sāli. Riktīgi samaisa, bet nevajag putot, kā parasto kartupeļu biezeni.
Pasniedz ar marinētiem gurķiem, kefīru.
Iesūtījis:
Pusdienziede

Komentāri

egiC:
21.01.11 13:22:05

šausmiigi saatiigi...

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS